Báječný listopad

Báječný listopad

Anotace: Tentokrát bez rýmů

Místo tmy a deště
slunce všechno hladí.
Ptáci ještě zpívají,
mraky plují po obloze.
Listí barvy hýří,
sýkorky si našli lidská obydlí.
Lidem úsměv svědčí,
půjdou brzo spát.
Slunce otáčí se zády,
listopad báječný listopad.
Autor lesní víla, 16.11.2015
Přečteno 213x
Tipy 1
Poslední tipující: VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta poslední věta udělala z celé básně Ódu.

16.11.2015 16:54:11 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí