Srdce mrtvé, temnota bdělá.

Srdce mrtvé, temnota bdělá.

Anotace: Když něco umírá, tak něco ožívá...

Srdce bolí, hruď hoří.

V hlavě tisíce myšlenek,

temnost nabírají,

s každým výbuchem pláče

umírá naděje, utichá nářek.

 

Srdce krvácí a hlava se točí.

Zabíjena vlastní smrtkou,

uzavírána vlastní tmou.

Ruka po pomoci tápající,

pohlcována je temnotou.

 

Srdce se trhá, slova ubližují.

Sám sobě domýšlivý tvor zkázou bývá.

Ubližuje sobě, ubližuje druhým.

A hlas po lásce kdysi volající,

nyní ta druhá roubíkem strachu zakrývá.

 

Srdce umírá a tma přichází.

Do jedné všechny uzavírá,

ta po vlastní krvi touha

a ruka od krve klíč otáčí.

Tak ona v tichu kobek temnotu vítá.

 

Srdce mrtvé, temnota bdělá.

Autor Riakel Saitten, 16.11.2015
Přečteno 244x
Tipy 3
Poslední tipující: MA t HA, VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neskutečné, kolik bolesti se vejde na centimetr čtvereční. Silně výstižné. ST. Takhle píše ten, kdo to prožije.

16.11.2015 16:48:08 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí