Lednička to jest domov můj

Lednička to jest domov můj

Anotace: ...

Lednička, to jest domov můj

Žádné protáhnutí, žádná rozcvička,
v kuchyni mě vždy nejdříve přivítá lednička,
jen otevřu dvířka a už se v ní hrabu,
baštím paštiky, kuřátka a kila salámu.

Jo hlavně masné, to je moje,
nezajímá mě, že jsou to omezené zdroje.
Tloustnu, už je ze mě kulička,
na tváři mám spoustu tuku, ale žádná očička.

Má modlitba zní: Andělíčku,
otevři mi mou ledničku,
prosím ať je plná ve dne v noci,
ať mám stále dobrý pocit.

Ať nepostihne mě nikdy hlad,
vždyť já mám jídlo vážně rád,
potřebuji jíst a pít,
abych mohl spát a snít.
Autor Desktop_men, 06.02.2007
Přečteno 379x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Super!!!

06.02.2007 16:47:00 | afig

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí