Prázdne slová

Prázdne slová

Anotace: slová

Slová z duše,
to krásne klišé,
prelepím si cez oči,
ako pásku pred popravou.
Hubu zalepím si zdravou stravou.

Budem nadávať na cigarety,
jak tety v električke,
budem mať svoj svet,
jebať iné svety!!!
Nikdy už neokúsim pivný cummulus,
veď som slušný človek, žiadny hnus.
Autor lechienandaluz, 18.11.2015
Přečteno 265x
Tipy 1
Poslední tipující: VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pozor, odříkaného největší kus.

18.11.2015 10:49:47 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí