Koloběh života...

Koloběh života...

Anotace: ...

V náruči němého osudu.
V dlaních spícího života.
Světélko naděje tiše se mihotá...
Vyhaslo.

Příběh lásky jak ve snu se ocitá.
Proč?!Nikdo netuší.
Anděl ČAS slzy nám osuší.
Trpíme potichu.

V náruči vlastního osudu.
V dlaních pulsujícího života.
Radost znovu procitá.
Autor Beepat, 08.03.2005
Přečteno 497x
Tipy 2
Poslední tipující: Agniezka, pejrak
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to jsou nádherná slova..nádherná..:)

09.06.2009 15:21:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí