VPŘED!!

VPŘED!!

Anotace: o mě...

Ty dereš se cestou vpřed,
nepodíváš se na chvilku zpátky,
máš na srdci jen vřed
zapomínáš na obětí své lásky.

Ty dereš se cestou vpřed,
ignoruješ přátelů rady,
až facku ti dá svět,
otočíš se k nim zády.

A přesto dereš se cestou vpřed!
A jedno ti je že hodně krve teklo
hlavně že ty budeš moc slávou pjet
a netušíš že vpředu je peklo.
Autor JoseP, 06.02.2007
Přečteno 382x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí