Všední příběh

Všední příběh

Anotace: Hudební text

To už tak je, to se stává, líbí se ti dívka krásná,
Ta vypadá jinačí, život s ní ti postačí.

To už tak je, to se stává, ona dělá, že tě nezná,
Pro ní seš jen další ze sta, který chce mít její gesta.

To už tak je, to se stává, cesta k ní jde do neznáma,
Poodhrne záclonu, snad tě vezme na scénu.

Najednou jí znáš, spoustu krásných dní,
Jejích rtů se ptáš, zda-li smíš být s ní.

To už tak je, to se stává, dívka svojí hrdost vzdává,
Náhle tvé jsou její vlasy, její oči ty teď prosí.

To už tak je, to se stává, dnes už tvrdí – má tě ráda,
Její oči prosící, její tělo vonící.

Najednou jí znáš, spoustu krásných dní,
Jejích rtů se ptáš, zda-li smíš být s ní.

To už tak je, to se stává, líbí se ti dívka krásná,
Ta vypadá jinačí, život s ní ti postačí.
Autor vmauxit, 06.02.2007
Přečteno 244x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí