Utíkám

Utíkám

Anotace: ...

Utíkám ze všedních dnů,
z šedivého světa kolem,
za Tebou - do hezkých snů,
můj spánek však přerušen - hromem.

Utíkám do temných nocí,
hledám cizí postel, tu tvou,
jsi ten co do života mi nosí,
lásku, něhu a slova co lžou.

Utíkám před city - něco mě souží,
pryč ode všech tajností,
zpátky domů - v bouři,
na pár dnů jsi minulostí.

Utíkám mimo realitu,
zhnusená lidmi a školou,
do bezpečí, tvého krytu,
ovládaná chtíčem, touhou...
Autor Kloboučnice, 20.11.2015
Přečteno 280x
Tipy 5
Poslední tipující: Krysařka, bogen, enigman, Laurel
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zejména druhá sloka je docela silná...

04.01.2016 09:33:08 | Krysařka

takže vlastně přibíháš...

24.11.2015 12:39:32 | enigman

Možná.:)

03.12.2015 20:58:27 | Kloboučnice

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí