Čas,spása,humor a válka:

Čas,spása,humor a válka:

Anotace: Tak když už neni ve zprávách nic jiného tak to alespoň uvedeme do faktů a trochu humoru :)

Kolik času má každý z nás,
A naše Česká Republika,
Když teroristi míří k nám,
A měli by namířeno na město Praha.


Jsou to jenom fámy?,
Nebo je to pravda?,
Ale stejně se bojí páni i dámy,
Však neochrání nás hranice ani hradba.


Můžeme jen doufat ,že ruská armáda to za nás vyřeší,
Když mají připravené bomby a rakety,
Které Země se k ním ještě přidají?,
My budeme sedět doma a jíst suché bagety.

Autor Pucík 2, 21.11.2015
Přečteno 263x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí