Kéž

Kéž

Anotace: ...

Zbyla mi po tobě jen hořkost

na jazyku,

slza na řasách,

vlas na polštáři

a splín.

 

V noci se budívám

do vzlyků,

dusí mě stesk

po tvé tváři,

i když dobře vím,

 

že naše cesty dávno

se rozešly

a těch pár krásných chvil,

splněných přání,

vzal čas.

 

Přeju si nikdy tě nepotkat,

věř mi,

kéž by mi tě stín skryl

a na mých dlaních neulpěl

tvůj vlas …

Autor FroniXY, 21.11.2015
Přečteno 269x
Tipy 12
Poslední tipující: Zrzi, jurij, Jort, jitoush, bogen, Clay, Kett, J's .., Nikita44
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc smutne, ale krasne...

25.11.2015 21:19:11 | Zrzi

Děkuji ...

25.11.2015 21:23:57 | FroniXY

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí