Ve fantazii

Ve fantazii

Anotace: Když člověk opět marodí...

Ležím.

Skrze sluneční brýle pohledem

odhrnuji záclonu a dívám

se na modré nebe,

na mraky plující

tichými vodami

jako lodě, kterým vítr fouká do plachet.

 

Ležím.

Popíjím čaj s medem,

v myšlenkách svých ožívám

a z tepla své postele

mávám slunci,

které nad horami

projíždí v kočáře na každodenní výlet.

 

Ležím.

Necítím paprsky na tváři

ani vítr vlasech.

Má fantazie však utváří

živé obrazy na zdech

a já z peřin sklepávám

sněhové vločky …

Autor FroniXY, 23.11.2015
Přečteno 218x
Tipy 2
Poslední tipující: Jort, enigman
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...a když si člověk uvědomí, že neexistuje, tak z toho naskakuje husí kůže...

24.11.2015 14:04:59 | Jort

fantazie je zrovna tak skutečná jako vše ostatní...

23.11.2015 13:54:34 | enigman

:-) fantazie je kořením života..

23.11.2015 18:07:59 | FroniXY

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí