Konec zvonec

Konec zvonec

Anotace: ... člověk prostě nemůže mít všechno...

Jsi smutný.

Já však nesmím se ptát,

kdo vyrval radost z tvého těla.

Můžu si jen potají přát, 

aby to nebyla žena,

abych to nebyla já.

 

 

Jsi zamlklý.

Kdo asi uvěznil tvůj hlas

v kleci a zahodil klíč?

Chtěla bych vrátit čas,

který je dávno pryč,

stejně jako já.

 

Jsi chladný.

Kam zmizela láska z tvého srdce,

která za nocí hřála,

kterou vypustila z klece

žena, která do očí se mi smála,

že jsem to byla já.

 

Jsi pryč.

Opona spadla, zazvonil zvonec.

Měls ji rád, ale nemohl jsi ji mít.

Proto musel přijít konec,

je čas jít...

odcházím...

 

 

 

Autor FroniXY, 24.11.2015
Přečteno 223x
Tipy 3
Poslední tipující: Dis-Con-Nect-Ted, Nikita44, J's ..
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Povedené, líbí se mi ta struktura.

30.11.2015 20:08:03 | Dis-Con-Nect-Ted

Je čas a je čas,
je čas milovat a být milován
a je čas...

24.11.2015 21:43:18 | lotr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí