III

III

Anotace: ...

Dlouho jsem čekal, až pustíš mě domů,

já bušil a prosil a spílal jsem tomu,

kdo přiměl tě zavřít mi před nosem.

 

Ty za dveřmi moc dobře víš, kdo jsem.

 

Je to tak dávno, co míval jsem význam?

Proč dopřeješ sluch jenom svým podobiznám

a tolik se snažíš skrýt před jiným já?

 

Jsem přece tady, tak pusť mě, jsi sám.

Autor free.poet, 28.11.2015
Přečteno 259x
Tipy 3
Poslední tipující: Jort, Frr, Laurel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí