Pro trochu faleše

Pro trochu faleše

Anotace: ...

Večer byl prázdný

a ani tikání hodin nemelo

svůj dokonalý půvab

jako předtím,

když jsi má víčka schovával

pod lístky žlutých růží

a před vlastní touhou

jsme plaše utíkali.

 

Vše znělo jak špatně

načasovaný sen a k citům

mi dopomohl nepravý polibek

a falešné probuzení,

které bolelo stejně

jako tenkrát a to i k lásce

nám bylo příliš daleko.

 

Bylo až moc pozdě,

abychom zábránili citům

a tys jistě chtěl

si ze mě tropit plané žerty,

když dál jsi hrál zamilovaného.

To i kašpárkovi v krabičce

bylo z té náhlé faleše

až nepříjemně mdlo.

Autor Laven De Brig, 28.11.2015
Přečteno 269x
Tipy 10
Poslední tipující: tato22, Althia, VEDz RVAHEs, carodejka, Zrzi, GiovaniDaVinci, Jort, Dis-Con-Nect-Ted
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně jsi vykreslila pocity, žel faleš a zrada jsou faktory, které nás provází životem, přeji ti jen to dobré.

24.12.2015 14:19:10 | carodejka

Já ti děkuju..

24.12.2015 14:23:52 | Laven De Brig

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí