Svatí neumírají

Svatí neumírají

Anotace: Hříšným jsem se narodil Hříšným zemřu

Přijde mi veselé
     kolikrát jsem byl člověkem
Přijde mi smutné
     kolikrát jsem se netrefil
Kolikrát odcházel jsem se vztekem
Kolikrát jsem prožil
     o čem jsem jen stnil

Dnes tu stojím
     a hledím do budoucna
Zastavil jsem se
     u svého jsoucna
Nevím kudy kam
Sám sebe se ptám

Vážně stačí žít každou vteřinou?
Vnímat věci
     které pominou
Vážně stačí vnímat každý den?
A žít v omylu
     že jdu za svým snem

Chybí mi
Žít naplno
Rvát ze života
     co se dá
Oškubat ho o všechny zážitky
Prožít
     co se jiným ani nezdá
     a nemít výčitky

Pozitivní myšlení
Klid, mír a láska
Je to až k zbláznění
     když harmonie bičem práská
Nedá se žít v jednou pólu
     nemůžeme být pořád spolu

Odpusť mi Bože toto vyznání
     Ať všechny zvony vyzvání
Chci hřešit
Popsat celý sešit
Zase se těším na sladké plody
     zakázaného ovoce
Dnes už nevyběhnu ty schody
Dnes už mi stačí jen promoce

MUDr životních průserů
     Do šancí už se nederu
JUDr advokát darebáčků
     Těším se na sraz funebráků
ING Léta tam kde byl mráz
     Aby šlo všechno snáz
PhDr Životních kliček
     Už cítím tíhu svých víček

Je kráné udělat TEČKU

Autor VEDz RVAHEs, 29.11.2015
Přečteno 275x
Tipy 9
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, střelkyně1, enigman, Nikita44, FroniXY, Frr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

do tečky ještě prožívej,vždyť je to tak krásný!:-)

01.12.2015 18:53:24 | střelkyně1

několikrát...

30.11.2015 13:30:39 | enigman

Doufám, že ty tečky nebudou tři. To by mě vážně naštvalo. Toto už všechno skončilo. Už zbývá být vysoko nad "věcí" nad životem. Žít svůj život nad svým životem. Jo. To se mi líbí.

30.11.2015 20:36:04 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí