Blíží se zima

Blíží se zima

Anotace: ...

Blíží se zima, přichází mráz
a společně s nimi,stavím si hráz (v sobě).
Stavím zeď z ledu, vloček a sněhu,
ať nevpustí Lásku, soucit či něhu (k Tobě).
Zavírám oči, nač vidět Tvou tvář?
Do srdce vkročí jen nebeská zář.
Co víc si přát, když zima se blíží,
snad vínem se hřát, když víčka se klíží.
Je to snad troufalé,i já přání mám,
ať ve chvíli zoufalé, každý jsme sám.
To přání mé je, a tak se staň!
Láska je horší než čtyřhlavá saň!
Autor Infantýlek, 30.11.2015
Přečteno 242x
Tipy 2
Poslední tipující: jondys, VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska má milión podob. Být každý sám, může zkrotit i draka a co víc? Přináší sebou nový rozměr lásky.

30.11.2015 21:43:45 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí