Anděl pomsty

Anděl pomsty

Anotace: Anděl pomsty

Jsem anděl, co má své poslání,
cesta za pomstou, ta mě pohání,
úkol jest to dlouhý a plný překážek,
já však kráčím dál, bez vytáček.

Vím,že svého slibu dostojím,
bojuji za lásku, proto se nebojím,
ztrestám zlo co lid ubíjí
i pro dobro se někdy zabíjí.

Věřím ve svou cestu, dodávám si sil,
přinutím zločin, aby se mi podrobil,
pomsta bude vykonána, tak přísahám,
vítězně ji zakončím, já se nevzdávám.
Autor malý ďáblík, 06.12.2015
Přečteno 276x
Tipy 1
Poslední tipující: Laurel
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Malý ďáblík píše o tom, že je anděl? :D

06.12.2015 21:33:33 | Laurel

ale pomsty :D jinak mám aj dílka o upírech :D

07.12.2015 09:56:30 | malý ďáblík

ó tak to se podívám :)

08.12.2015 18:55:43 | Laurel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí