Červánku otvírej

Červánku otvírej

Anotace: život,smysl,směr...

Snad čas rány zhojí
snad příjde den
kdy vše jasně zřím
kdy splní se sen

Možnost životu dáti
netyčit jeden cíl
zapálit svíčku dlouhou
co vydrží přeci jen dýl

Vím co mě ještě trápí
má fyzická podstata
nevím co život dá mi
má láska zaťatá

V srdci mi hrdlo svírá
to těžký kamení
kde mohu šutry dáti
na čí znamení

Červánku otvírej
duši mé zpívej
víno ať pijem
život zas žijem
odolat smutku
pokušení:
zničit to co je
hledat co není

1.5.2005
Autor Lupus, 06.02.2007
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nevíš, co život dá ti,
chceš znát, co připraví?
Pak v kouli křišťálové
máš osud vepsaný...

A taky ve svých dlaních...
pár čar ho prozradí...
Máš strach? A nebo jsou to
nesmysly? Záhady?

Stejně myšlenkou tvoříš
svůj zítřek právě teď...
Kameny odhoď stranou...
a jak červánky leť!!

:o))

10.02.2007 14:51:00 | Cecilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí