Vzpomínka na to, jak byly jsme malý

Vzpomínka na to, jak byly jsme malý

Anotace: Miluju polorozpadlý zdi baráků lidi, co starosti maj na háku vzkazy, co se tam psali luštili jsme...

Miluju polorozpadlý zdi baráků
lidi, co starosti maj na háku
vzkazy, co se tam psali
luštili jsme je,
když jsme byli malý.
Ted s odstupem času
se tomu musím smát
byli jsme drzí a zvědaví
koukali na vlaky u dráhy
jezdily velkou rychlostí
neměli jsme žádné starosti
Autor oriskovanutela, 09.12.2015
Přečteno 437x
Tipy 2
Poslední tipující: Frr, Loveless
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí