Trošku vánoční...

Trošku vánoční...

Anotace: Milé děti...

Milé děti...

Když nevíte co by,
osedlejte soby!
Zapřáhněte za ně saně
a vyskočte rychle na ně!
Vyleťte až do oblak,
Santu jistě trefí šlak!
Pod stromečekm táta zas,
bude zpitej pod obraz.
Máma jako každý rok,
pije sladký, teplý mok.
A brácha?
Ten je zase vylitej jak váza!
A ségra?
Ta je zase vypálená jak střešní taška.
No tak, sobi, zastavte!!!
Děti, tváře nastavte!!!
Větru, děšti, vločkám, času,
naslouchejte tomu hlasu...
Hohohooooo, co to vidím? No co by?
Saně v sněhu a s nimy i soby!
Autor Infantýlek, 09.12.2015
Přečteno 217x
Tipy 2
Poslední tipující: jondys, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí