Dnes uz navzdy

Dnes uz navzdy

Anotace: -

Vitr dnes rozcechral me vlasy,
s lehkosti vanku zdvihl je k nebesum.

Ten stejny vitr, ktery rozfoukal Tve pochybnosti jako prvni kapky deste.

Tva mysl je ted cista, jsi si jisty.

Vis to, nemusim nic rikat.

Voda vzala i to posledni zrnko pochybnosti a semlela ho v perejich.

Tak pojd, na co jeste cekas?

Dnes uz navzdy.
Autor Zrzi, 09.12.2015
Přečteno 229x
Tipy 6
Poslední tipující: Mácha, tato22, jitoush, Jort, jurij, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí