Jsem tvou ...

Jsem tvou ...

Anotace: Není vše samozřejmostí ...

Jsem tvou oblohou bez bouřkových mraků,
tvou lodní kotvou na rozbouřeném moři.
Jsem tvou útěchou po dni plném rozpaků,
Jsem ti milenkou v manželském loži.

Chraň mě neb jistota se začít vrtět může,
oči mohou záhy spatřit vnadnějšího muže.
Touha je mnohdy než romum silnější,
žena je ti vínem, čím starší, tím chutnější.

Každý plod jednou dozraje, uschne či časem zetlí.
Proto užívej si svou plodnou jabloň, jejích větví.
Dokud sílu má a klidný stín ti s láskou dává.
Dokud s tebou tráví čas, dokud tě má ráda.
Autor Irena J., 10.12.2015
Přečteno 247x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman, Jort
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

plodová voda...

15.12.2015 19:24:28 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí