víc než nic

víc než nic

Anotace: ...

Zdálo se mi
Že jí opustil
Tu, co neexistuje

Tu co mám v hlavě
Jen já
Tu kterou on miluje

A že prý kvůli mně
Že mě má rád víc ...

Víc než tu, která neexistuje
Tu, která jen v mé hlavě žije!

Že mě má rád víc než nic...
Autor karkulik96, 13.12.2015
Přečteno 274x
Tipy 5
Poslední tipující: Křemen, enigman, Jort, Nikita44, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí