Blázny živí Bůh

Blázny živí Bůh

Anotace: ..

Blázny živí Bůh
a kofola dnes znamená lásku.
Ve stojaté vodě, píše kruh
-kamínek na oblázku.

V noci nad obzorem,
vidíš světla městských hřbitovů.

V ruinách všedních dnů

-Zítra se zapomenem.

Podáš mi ruku
a já sklopím hlavu.
Proč?
Protože blázny živí Bůh,
troskami pošetilých nářků.

Autor Adéla K., 14.12.2015
Přečteno 294x
Tipy 8
Poslední tipující: Akrij8, Jort, enigman, Nikita44, Frr, Daháka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

takže bůh je bůček...

15.12.2015 12:14:01 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí