Chtíč

Chtíč

Anotace: --- je pryč

Snažím se vymanit

ze sevření

              mého "ano", zlomeného "ne".

Jak nám chutnalo ovoce zakázané,

které chutnali jsme z večera.

Já do nahoty neřesti svlečená,

              spálená lavinou tvé vášně,

              cítila jsem se zvláštně 

                                           šťastná.

Teď zahalena do pláště studu,

už nikdy věřit nebudu

                            hlasu

                                   tvého chtíče.

Zahodila jsem klíče ...

 

 

Autor FroniXY, 15.12.2015
Přečteno 230x
Tipy 5
Poslední tipující: Ziny, enigman, Zrzi, Frr, innominata
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jen klíče asi nestačí...

18.12.2015 11:30:55 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí