Předvánoční

Předvánoční

Anotace: V kraji prostém sněhuláků Schoval se sníh do lednic Zim...

V kraji prostém sněhuláků

Schoval se sníh do lednic

Zima fouká z prázdných mraků

Čekám padat, ono nic

 

Vánoce jsou za dveřmi

Pod obraz slitý Mikuláš

Martine, tobě nevěřím

Že s tím něco uděláš

 

Sněžní koně ve stájích

Z nozder blizard v srdcích led

Na svou chvíli čekají

Rozběhnout se zmrazit svět.

 

Smutný lyžař na kluky

Do stájí k nim chodí

Krmí je tam nanuky

Když se hvězdy v nebi rodí

 

Na nos vločka dopadla

Vřelým teplem roztála

A mě náhle popadla

Předvánoční nálada.

Autor Bolder, 16.12.2015
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí