Cesta k mé duši

Cesta k mé duši

Anotace: Recenze na stejnojmennou knížku od Káji Greškové - více na http://www.facilitace.com/

Kniha je zvláštní
Jedna jediná duše
sníž život uhání
a láska s nimi kluše

A všechno co spolu měly
za tu půlku života
Pro život celý
čiší z ní ochota

Zajímavé čtení
i když mé příběhy jsou jiné
Mají společné chvění
a to pěkně silné

Co spojuje duše vzdálené
odlišných životů
Pravdivé slovo
a silnou ochotu

Pro lepší život
      všech nás Lidí
Ať každý svou duši vidí
      v pravdě nahou
      s jedinou snahou

Svítit nám na cestu

Autor VEDz RVAHEs, 17.12.2015
Přečteno 274x
Tipy 6
Poslední tipující: knihomolka, Jeněcovevzduchukrásného, Jort, enigman, Kloboučnice
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí