Prostě život

Prostě život

Anotace: Vymyslela jsem to v hodině biologie;) Není to žádná vrcholová tvorba, ale snad to někho zaujme :)

Proč život je tak těžký
Když myslíš si, že už ho znáš
Řekne Ti vystup a běž pěšky
Je krutý, ale je náš

Chvíli se vezeš jako král
Chvíli musíš jít sám
Kdo s životem si hrál
Teď na duši má šrám

Je to dar či prokletí
Nikdy nevíš, co čeká Tě
Všechno kolem Tebe proletí
Život sám však láká Tě
Autor kaCZenka, 06.02.2007
Přečteno 286x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí