Stále něco odkládáme

Stále něco odkládáme

Anotace: Báseň o tom, že život by se neměl odkládat

Sbírka: Stejně nás život láká

Stále něco odkládáme
na všechno máme čas
jenomže si nevšímáme
že dávno běží kolem nás.

Míjí léta, míjí roky
a my je marníme
na všechny naše plánované kroky
pořád myslíme.

Všichni svý plány máme
všichni máme svý sny
všichni ty výmluvy známe
v hlavě jsou ukrytý.

Jednou chci do Afriky
a taky shodit pár kil
musím začít dělat kliky
chce to tvrdý dril.

A tak se svět stále točí
přibývají vrásky
nejvíc hlavně kolem očí
promarníme lásky.

Všichni svý touhy máme
všichni chceme rájem jít
spoustu výmluv máme
proč nemůžem dle sebe žít.

Každý pořád slovo jednou
používá denně
až nebudeš se moci zvednout
řekneš jen: „Zatraceně!”

Děláme jakoby život trval
nejmíň stovky let
já jsem vám tu dneska zpíval
že nepočká na vás svět.

Zpíval jsem jak nejlíp umím
ať nic neodkládáte
nikdo z vás totiž neví
kolik času máte.

Splňte si své sny ihned
na nic nečekejte
že je život velmi krátký
na paměti mějte.
Autor osztravak30, 20.12.2015
Přečteno 307x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí