Šťastné a Veselé

Šťastné a Veselé

Anotace: jen taková myšlenka u večerního přemýšlení

Den za dnem běží,
děti přejí si, ať sněží,

kol kolem zářící provazy,
jiskry v očích, dojetí slzy,

shon a hlavy pomatené,
láska stranou,
peněženky vymetené,

blížící se čas oslavy narození Krista,
na stole zabití kapři,
na dárky málo místa,

časy lásky klidu a míru,
spousta lidí samotných u stolů,

něco nezdá se být v pořádku,
dárky nosí ježíšek
a TY JO,
on má sáně,
Vánoce jsou o dárkách,
všichni čekaj na ně,

něco mi tu chybí,
vše postrádá logiku,
má to být o něčem jiným,
tak zapnu si radši pohádku,
třeba se tam dočkám toho probuzení,
a hlee asi ne...
mám si prej koupit pilulku na bolení...

tak hurá! Šťastné a Veselé!
a já jen modlím se,
ať žádný z Vás úplně nezapomene,
o čem to vlastně všechno je...
Autor Marsinka, 23.12.2015
Přečteno 278x
Tipy 5
Poslední tipující: enigman, vodnař, Frr, bogen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

o pohádce...

17.02.2016 00:30:42 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí