-

-

Anotace: -

Snehu neni, mne to vsak nevadi,
kdyz zavru oci, vidim, to co si videt preji.

Klidem a pohodou prikrytou krajinu,
nehou a pokorou zapadly kraj.

Nevidim se, to neni zadouci,
hlavne, ze vsak laska je vsudepritomna.

Slysim bit zvony, nekde az v dali,
signalizuji novy zacatek ci jisty konec.

Tak z daleka, nejde to posoudit,
kazdy to vsak pozna.

Ukaze cas, kolik komu odmeri,
ukaze osud, jak se k tomu postavi.

Ve vetru slysim sevelit stromy,
tu pisen bolestnou.

Jedine slovo muze vse zmenit,
v pisen milostnou.

Zahled se do sebe, ukaz sve srdce,
predej ho dal, je to tak lehke.

Snehu neni, mne to vsak nevadi,
kdyz zavru oci, vidim, to co si videt preji.
Autor Zrzi, 23.12.2015
Přečteno 241x
Tipy 2
Poslední tipující: Jort
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bílá, sníh, všechno bude přikrytý, hladký, krásný a kouzelný... Zase :-)

23.12.2015 22:39:17 | xlps

Oki, beru Te za slovo!

23.12.2015 22:44:28 | Zrzi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí