Holky vlasaty

Holky vlasaty

Anotace: Holky vlasaty....

Uz jsme se nekde potkaly

holky vlasaty

...

jedna s parukou 

a druha se opici

v hlave ma 

hlas 

a ta druha 

je ten hlas

HLASILI 

o dvojcatech dusich 

o spolecnych usich 

o ni ve mne

o mne v ni 

VZNIKLA KOMPLIKACE

a ja se ji branim 

holce v mym stinu 

nikdo nefandi 

a co ja ted s tim

kdyz ten stin

jsem ja 

sam-a a a a 

 

Autor Woski, 27.12.2015
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí