Stastny konec

Stastny konec

Anotace: -

Takovy ten pocit par vterin pred narazem,
takovy ten pocit, jestli se otevre.

Kdyz se otevre, uskodi ci pomuze?

Ritis se z kopce tmou a vis,
ze to neni ve tve rezii.

Ritis se z kopce tmou a vis,
ze ten okamzik nezmenis.

Zavrit oci, ci je radeji nechat otevrene?

Nezbyva nez doufat a verit ve stastny konec.

Ktery....prichazi.
Autor Zrzi, 28.12.2015
Přečteno 461x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

1 :-))

28.12.2015 00:20:56 | xlps

:)

28.12.2015 00:28:01 | Zrzi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí