Nebolíš

Nebolíš

Anotace: ---

Zavírám oči.

Snažím se vybavit si

tvoji tvář.

Ta vzpomínka vybledla,

aniž bych snad chtěla.

Marně hledám její zář

za oponou svého čela.

 

Ach, jak snadno

se ze silných okamžiků

stane jen prach na oltáři

lásky,

jak snadno se z nočních vzlyků,

proudů slz na tváři,

stane jen záznam

vrytý do pásky

minulosti…

 

Včera jsi mi chyběl,

hledala jsem stopy

tvých dlaní

na mém těle.

Dnes jsi mi zmizel

jako pára.

Nemám už přítele,

kterého měla jsem ráda.

A světe, div se…

Už mě nebolíš…

Autor FroniXY, 29.12.2015
Přečteno 410x
Tipy 6
Poslední tipující: enigman, Carlos, Jort, Zrzi, ArtFox
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přestal jsi bolet svou vzpomínkou,
přestal jsi kanout inkoustem temných olihní.
Ta bolest změnila se v květinu jenž je tělem pampeliščím
navždy tiše odlétla pryč :)

Pěkné básně zasáhnou :)

02.01.2016 13:57:53 | Carlos

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí