#297

#297

Anotace: Návrt Idiota

přehrabuje se v kartotéce
těch několika tisíc slov co mají za sebou
pije ho ale
je stále žíznivá
utíká
do dálek
širokoobzorných
s jistotou sobě vlastní
aby pak se sklopenou hlavou
toužila po návratu domů
někde v srdci má pořád ten samý zdroj zla
ve kterém se rodí jeden špatný krok za druhým
pořád a pořád v nekonečném běhu událostí padá
a druzí ji zvedají
teď už stačí jen zatáhnout za záchrannou brzdu
a společně si zatleskat
přes všechny útrapy
leží na vrcholku hory
a dochází jí dech
tak
odpočívej v pokoji
my už tady dávno jsme
Autor CoT, 30.12.2015
Přečteno 317x
Tipy 17
Poslední tipující: enigman, AndreaM, Pamína, Lagedama, bogen, Jort, kudlankaW, maliska, Joe Vai, Frr, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..někdy neškodí sejít z cesty a uhasit žízeň duhovým znamením..:-D

30.12.2015 01:38:45 | Frr

provést dobrý návrt čehokoli je kumšt :o)

30.12.2015 00:11:42 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí