Dva pohledy

Dva pohledy

Anotace: ... bohužel stále aktuální

Dobře že jsem byl komunista
soudruzi ti si vzpomenou
skvělá budoucnost má je jistá
budu mít zase zelenou

Kdybych byl býval komunista
od ostatních se neliším
nevyhodí mě z mého místa
ba naopak mě povýší

Vítejte druzi z partaje
nadchází naše doba
a těm co klíči zvonili
ať zůstane jen zloba
Autor Heron, 07.02.2007
Přečteno 249x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí