Bez jména..

Bez jména..

Anotace: ---

Tma z kalamáře

vepsala tvé jméno 

do mé tváře

a slza mé lásky

skanula na papír.

 

Není dne bez bolesti

a nocí beze snů.

Ty stále jako netopýr

kroužíš nad mými nebesy

a máš strach,

že snad přesto usnu

a ty se rozplyneš v temnotách.

 

Nejsi černý ani bílý

a já snad jen

pro tu chvíli,

kdy zas se na mě usměješ,

držím oči dokořán

a vábím nový den

s nočními děsy za zády ...

 

 

 

 

 

Autor FroniXY, 30.12.2015
Přečteno 268x
Tipy 14
Poslední tipující: enigman, Carlos, Jeněcovevzduchukrásného, Barčík, Danaé, bogen, jitoush, Zrzi, A42, ArtFox, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hned první je zásah do oblasti srdeční, krásná .

02.01.2016 13:54:19 | Carlos

Krásné :)

31.12.2015 11:05:04 | Barčík

Děkuji :o)

02.01.2016 16:14:38 | FroniXY

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí