o magnum mysterium

o magnum mysterium

Anotace: ...

.

 

už zase mám tajemství

to se vždycky lidem vyčítá

že kdo nemá tajemství, není zajímavý

tak to bych si mohla odškrtnout

cestou z nákupu

 

některá tajemství rostou

a pak už nejdou udržet

a nejvíc rostou ve tmě a v noci

a když je člověk strčí pod postel

 

některé noci jsou dlouhé

ale dokud je aspoň jedna hvězda

pak ještě někdy skončí

a z té hvězdy vyjde slunce

a celá noc bude jeden velký temný hluboký sen

který se zdál někomu jinému

 

 

.

 

Autor Zylberstein, 30.12.2015
Přečteno 357x
Tipy 9
Poslední tipující: enigman, bogen, Frr, Nikita44, Jort, Joe Vai
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to zní tajemně...

29.01.2016 11:08:57 | enigman

KRÁSNÁ****...- JAKO NĚŽNĚ ZAMILOVANÍ NÁMĚSÍČNÍ SNIVCI ST :-D

30.12.2015 21:04:08 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí