Hrad

Hrad

Anotace: zbytečně nedobytný

Zdi z tří metrů tlustého kamení,
příkop černou vodou varuje
V hradbách děla jsou znamení
že nikdo se na pláni neskryje.

Korouhve, zástavy, prapory,
opovaž se vstoupit dál !
Zaběhlý život všemu navzdory
i když dávno už umřel král.
Autor obr.Koloděj, 03.01.2016
Přečteno 285x
Tipy 2
Poslední tipující: Amelie M., Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí