Poslanci

Poslanci

Anotace: Tak nám přidali na důchodech pár kaček, kolik přidali sobě?

Potkali se dva poslanci,
popřáli si zdraví,
pak vedou řeč o dlabanci,
jsou to hoši hraví.

Nakonec se pochválili,
dobře prý si vedou,
o stát že se zasloužili,
spokojeně předou.

Jenom lidi, což je mrzí,
hledají jen chyby,
český člověk je moc drzý,
nechce plané sliby.

Zas budou mít peněz fůru,
ať si národ bručí,
nepoznají noční můru,
za to klidně ručí.



Autor Psavec, 07.01.2016
Přečteno 269x
Tipy 2
Poslední tipující: Akrij8, Lighter
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí