Sbohem

Sbohem

Anotace: 20.10.2012

Sevři mý srdce v pěst
klidně mi ho vyrvi z hrudi
Věř mi, dokážu to snést
I to, že vše tak náhle studí

 

Rozevři svou dlaň, bratříčku
No tak, neboj se, podívej se
Spousty malých rudých kousíčků
Ty těžko spolu udrží se

 

Prý, že pochytáš je do pláště
Dřív než všechny v nedohlednu zmizí
Snílku. Zní to možná krásně
Však bez srdce je mi to cizí

 

Teď bys vracel čas - možná! Snad!
Spolu přednesem tu žádost Bohu
Ale to už se budem sotva znát...

 

Autor Prskolet, 12.01.2016
Přečteno 284x
Tipy 3
Poslední tipující: Sofia Filein, Móny, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Predpokladam ,ze si veriaca.
Ale,neprehanaj to.
Boh je vzdy na druhej strane zemegule.

03.02.2016 10:56:53 | džemo

Věřící jsem, soudíš správně :-) Ale nemůžu s Tebou souhlasit. Bůh je všude kolem nás. Je často blíž, než tušíme. ;-)

03.02.2016 12:28:26 | Prskolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí