Motýlková víla

Motýlková víla

Anotace: Uplakaná víla.

Tahle víla motýlková,
mezi květy se vždy schová,
dívá se tam potají,
kam motýlci létají.

Emanuela by chtěla,
hodně prý ho obrečela,
srdce vždy ji zabolí,
když on letí do polí.

Emanuel láskou hoří,
makové panně se koří,
na červenou sukničku,
skládá něžnou básničku.

Víla smutně hlavu svěsí,
další motýl hned ji těší,
její slzy otíral,
sám Babočka admirál.

Autor Psavec, 12.01.2016
Přečteno 511x
Tipy 8
Poslední tipující: Nikytu, Jeněcovevzduchukrásného, enigman, A42, Akrij8, Lioness, Eriadar, Althia
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty pohádkové básně jsou prostě úžasné. Těším se na další. ;-)

24.01.2016 23:06:48 | Nikytu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí