Tvým očím ...

Tvým očím ...

Anotace: Jen pro Tebe.

Tvým očím lesk a krásu,

srdci Tvému čistou lásku.

Tvoji tváři lehký vzhled,

dlani Tvoji krásný květ.

 

Tvým rtům něžné políbení,

mysli Tvé, jen lehké snění,

Duši jemné pohlazení,

a srdci, šťastné probuzení.

 

Vlasům Tým zas svěží vánek,

nebýt těchto velkých dálek,

řekl bych Ti moje milá,

láska se tu objevila.

 

Na modrém nebi bez mráčků,

na louce plné kvítí,

zjevila ses krásná vílo,

bez Tebe je těžké žití.

 

Tobě milá, všechno krásné,

dlouhý život, zdraví,

prostě všechno nejlepší,

přeji Ti já ke štěstí.

Autor Karci, 14.01.2016
Přečteno 257x
Tipy 1
Poslední tipující: Janna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí