Matička Země

Matička Země

Anotace: Omluva ..

Matičko odpusť mi skutky,
Jež jsem vykonal.
Matičko odpusť mi skutky,
Které jsem zanedbal.
Matičko odpusť ...
Já lepší už nebudu,
Matičko odpusť ...
Že dělám Ti jen ostudu,
Tobě, stvořitelce naší.
Matičko odpusť ...
Že do nitra tvého lezu,
Vždyť se z něj už práší.
Matičko odpusť ...
Já zničil Tě za jeden věk,
Matičko nediv se
Vždyť jsem pouze člověk !!!
Člověk .. tvůj syn člověk.
Autor Wooh, 09.03.2005
Přečteno 368x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí