Pod obraz

Pod obraz

Anotace: V jedné hospůdce bez oken...

Sbírka: Krásný širý svět

Na stěně obrazy se zaprášenými rámy,
světlo sem zřídka zbloudí.
Má fantazie opět po mě loudí.
Já desinfikuji si vnitřní rány.

Sedíme u špinavého stolu,
jsme ticho, zamyšleni,
do fantazie ponořeni.
Život nás houpá nahoru a dolu.
Dívky si k nám nepřisednou.
jsme ztracení případi.
Všechno se to hromadí,
ani války nás nezvednou.

Kdo vysvobodí mou duši?
Kdo přijde ke mně?
Snad snažím se zjevně,
snad už někdo něco tuší.
Stejně zůstanu sedět
a ještě si naleju,
zbytečný čas tím zabiju.
Už nechci znát, nechci vědět.

Zas přišla ta zima a mráz,
i když venku je léto.
Snažím se, jak jde to.
Jsme zpití pod obraz.

Autor Maggot7, 14.01.2016
Přečteno 307x
Tipy 1
Poslední tipující: Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí