Chtěl bych..

Chtěl bych..

Anotace: Jen pro Tebe.

Chtěl bych  pohladit Tvoji  tvář i vlasy,

chtěl bych pohladit Tvé ruce i nohy.

Chtěl bych políbit Tvé rty i čelo,

chtěl bych Tě zulíbat úplně celou.

 

Začal bych ve vlasech zastavil na rtech Tvých,

po krku sjížděl pomalu k rameni.

Z ramene bych se dostal i k srdíčku,

a na druhé straně zlíbal bych dušičku.

 

Z ňader chtěl bych dát své rty ke Tvému bříšku,

a  zůstal chvíli déle v krásném dolíčku.

Z dolíčku bych se posunul na malý kopeček,

a z kopečka dolů už jenom kousíček.

 

Kousíček dolů našel bych jeskyňku,

kde bych pak polibkem otvíral studánku.

Líbal bych nožky až ke kotníčkům a hladil celé Tvé tělo,

líbal bych pomalu se zatajeným dechem ano to by se mi chtělo.

 

Vzal bych si Tvé dlaně a položil do nich své rty,

zavřel bych oči a říkal si že nejsou to jen mé sny.

Ne teď ještě nemůžu jsem daleko jsem pryč,

možná někdy snad až přijde vhodná doba mi dáš svůj klíč.

Autor Karci, 15.01.2016
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí