Ester

Ester

Anotace: Hudební text

Ona byla, to se ví, ze všech dívek nejlepší,
Ona byla štěstím ve tvých očích.
Ester její jméno zní, Ester – jako zbláznění,
A ty teď touhou po ní nespíš.
Lásko pojď ke mně blíž,
Lásko, pojď ke mně blíž.

V noci se ti o ní zdá, že je s tebou, že je tvá,
A její ústa touhou pálí.
Jenže skutečnost je zlá, navíc o pár roků má,
A naděje pomalu mizí.
Lásko pojď ke mně blíž,
Lásko, pojď ke mně blíž.
Autor vmauxit, 07.02.2007
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí