Na konci života

Na konci života

Anotace: ...

Na konci tunelu je tma,nebo světlo?
Najdeme tam ráj a nebo snad peklo?
Nebo prosté nic-to také přichází v úvahu.
Záleží to na tom,jakou má kdo povahu.
Někdo chce a někdo snad ne.
Jedno vím jistě,jednou všechno zahyne.

Co když opravdu nic není na konci cesty?
Co když nezáleží na tom,jaké máš hříchy a jaké resty.
Jen prázdno,černo-temnota!
Vypadá snad takhle život po smrti? Opravdová nicota?

A nebo snad ráj? Každý den fotbal a sudy piva,
které toleruje mi moje milá?
Ráj,kde nebe je azurové,jako tvoje oči.
Ráj,kde bez předsudků lidé na tě nemočí?

Na konci tunelu je světlo,nebo tma?
Blížím se do konečné stanice,nebo snad se mi to zdá?
A kam přestoupí má duše na této stanici?
Snad neskončí,jako tělo,svoji pouť v márnici.
Autor lukassnajdr, 16.01.2016
Přečteno 254x
Tipy 4
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Lioness, Eriadar
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myslím, vím, že se to Všichni jednou dozvíme, chce to ještě kapku trpělivosti :-)

16.01.2016 18:12:26 | Jeněcovevzduchukrásného

ano,je to tajemství,na které si každý musí přijít sám :) někdo dříve,někdo později

17.01.2016 14:45:32 | lukassnajdr

Je to tak.

17.01.2016 16:26:55 | Jeněcovevzduchukrásného

Líbí se mi nejen obsah ale i forma, témšř všechny rýmy jdou tak s lehkostí.. povedlo se ti :)

16.01.2016 15:52:12 | Lioness

díky moc,pozitivní kritika vždy velice potěší :)

16.01.2016 17:37:23 | lukassnajdr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí