Žádost o ruku

Žádost o ruku

Anotace: Pro mou laň :)

Jsem jelenem v tvojí hlavě
Mám barvu hlíny, běhu, deště
Mám barvu skoků, rozesetých v trávě
Kdy dýchám, spím a běžím ještě

Bouří ve mně silné city
K tobě, jež máš něžná víčka
Tvoje tělo je jak hříčka
Ukradené od lolity

Jsem tvůj silný, ty jsi laní
Máme barvu hlíny, lásky
Mám otázku bez nadsázky
Budeš prosím mojí paní?
Autor Meandr, 20.01.2016
Přečteno 227x
Tipy 3
Poslední tipující: boruvka175, Papagena, Zrzi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí