Moc

Moc

Anotace: ...

Sbírka: Krásný širý svět

Něco tu páchne, asi moč,
moč usedlých a svatých.
Už nemá cenu ptát se proč,
přeji si ležet u dívek nahatých?

Něco mi zatajili ti trapní škrti.
Co je to láska? Divný cit!
Raději upiju se k smrti,
než bych se šel někam oběsit.

Ten kdo vládne, ten má moc.
My ostatní sušíme jen hubu.
Jak osamělá je každá má moc,
půjdu se vyplakat stoletému dubu.

Nikdy se jim nepoddám, hajzlům.
Nikdy nezměním své chování.
Přičichnu k jejich korunám a žezlům,
vím, že močí zavání.

Autor Maggot7, 20.01.2016
Přečteno 307x
Tipy 1
Poslední tipující: boneslash
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí